AKTUELT

Adventskonsert med Vokal Vivo

Vokal Vivo inviterer igjen til adventskonsert i Vålerenga kirke, denne gangen i samarbeid med harpist og kompinist Uno Alexander Vesje. Med vakre, kjente og ukjente sanger på programmet lover vi julestemning og en av de vakreste konsertene i adventstida. Med oss har vi også som alltid vår kjære dirigent, Marianne Husby Berg. 

Konserten finner sted tirsdag 10. desember 2019 i Vålerenga kirke. Dørene åpner 19.00, konsertstart kl 19.30. 


Kjøp billetter herhttps://tikkio.com/tickets/12031-vokal-vivo-inviterer-adventskonsert

Minikonsert før NM i kor

Vokal Vivo er i full gang med forberedelsene til NM i kor i Trondheim 11.-13. oktober 2019, og vil gjerne invitere venner og familie til den store generalprøven før vi reiser oppover til Olavshallen og Trondheim for å vise hva vi er gode for. Vi gleder oss til å vise dere hva vi har øvd på, og håper dere vil ta dere en pause fra hverdagskjøret og nyte en mørk høstkveld sammen med oss i Vålerenga Kirke tirsdag 8. oktober. Konserten er gratis, og dørene åpner kl 19.30!

17. mai 2019

Morgenen den 17. mai 2019 var vi i år igjen heldige å få bidra med sang ved markeringen til Studentmållaget i Oslo ved Ivar Aasens grav på Vår Frelsers gravlund. Her sang vi Bruremarsj fra Aure, arrangert av vår egen dirigent Marianne Berg, og salmen Fagert er Landet av Anders Hovden og Melchior Vulpius, arrangert av Idunn Vindspoll. Vi gleder oss allerede til neste år!

Jubileumskonsert for Johan Kvandal

I år er det 100 siden den norske komponisten Johan Kvandal ble født, og i den anledning ønsker korene i Vålerenga kirke, Vålerenga Vocalis og Vokal Vivo, å invitere til storslått jubileumskonsert sammen med flere spennende aktører!

Konserten finner sted mandag 3. juni 2019 i Vålerenga kirke kl 19.00.

Johan M. Kvandal var organist i Vålerenga kirke fra 1959 –1974, men er mest kjent som komponist. Han har skrevet komposisjoner for en rekke ulike ensembler. På denne konserten ønsker vi å invitere til en flott konsert der Kvandals musikk for piano, orgel, mannskor, damekor og blandakor står på programmet. Ekstra hyggelig er det å få holde konserten på Kvandals gamle arbeidsplass.

Vi i Vokal Vivo synger Kvandals tre sanger for damekor.


Vålerenga Vocalis, menighetskoret i Vålerenga kirke, fremfører Kvandals tolkning av Draumkvedet sammen med sopransolist Synnøve Sætre.


Marcus André Berg, kantor i Vålerenga kirke og dirigent for Vålerenga Vocalis, fremfører blant annet Fantasia for Orgel op. 83.

Pianisten Joachim Knoph har lenge jobbet med Kvandals pianoverk, som resulterte i plateutgivelsen “Kvandal: Complete Works For Solo Piano” fra 2016. På konserten framfører han et utvalg av disse stykkene.

Vi har også vært så heldige å få med oss Sangselskabet Guldbergs Akademiske kor på konserten.

Entré: 150 kr. i døra. Barn under 12 år kommer inn gratis.

Vi gleder oss, velkommen!

Vokal Vivo til København!

22. - 24. mars 2019 reiser Vokal Vivo til København for å besøke og halde konsert saman med det danske damekoret Vocal Frostbite! 

Vocal Frostbite er eit veletablert rytmisk kvinnekor i Københavns rytmiske kvinnekor. Dei fokuserer på heilt nye, rytmiske og nordiske popmelodiar og skaper ein særeigen klang ved å synge sine heilt eigne korarrangement. 

Saman inviterer vi til konserten MOD NORD i Jægersborg kirke laurdag 23. mars klokka 16.00. 

Konserten er gratis, og vi  trur han blir vakker, variert og vindunderleg!

I vinterlys - julekonsert med Vokal Vivo og Ellen Andrea Wang

For tredje år på rad inviterer vi til julekonsert i Vålerenga kyrkje, denne gongen i samarbeid med Ellen Andrea Wang. Med vakre, kjende og ukjende songar på programmet lover vi julestemning og ein av dei vakraste konsertane i adventstida.

 

Bassist, songar og komponist Ellen Andrea Wang har utmerka seg som ein oppfinnsam og kreativ artist, som blandar sjangrar på ein ny og eineståande måte. Musikken hennat er ein smakfull blanding med element frå jazz og pop. Ho balanserer det lyriske med det rå, det akustiske med det elektriske og skaper slik ein unik, urban lyd med ein elles tradisjonell samansetning: bass, vokal, trommer og piano. Wang er også grunnleggaren av det kritikerroste indiejazz-bandet Pixel, som har oppnådd stor nasjonal og internasjonal suksess.

 

Dei siste to åra har Wang i tillegg vore på turné med Manu Katché band og Marilyn Mazur Shamania, og ho spelte med Sting i 2016. Wang har mottatt fleire prisar, sist Musikerprisen på Kongsberg Jazzfestival i 2015. Denne prisen blir delt ut til ein musikar som har ein leiande plass på den norske jazzscenen.

 

Vi gler oss til å framføre nydeleg musikk, både aleine og sammen med Ellen Andrea! 

Billettar får du herDørene opnar 19.00. Konsertstart 19.30. 

Vellukka konsert!

Hjarteleg takk til alle som kom på konserten vår i går! For Vokal Vivo var det verkeleg eit høgdepunkt - særleg fordi det kom så mange. Takk også til Marthe Wang for nydeleg song! No gler me oss til julekonsert 11. desember 2018 i Vålerenga kyrkje. 

Prøvesong i august!

Vil du synge i Vokal Vivo? 

I august 2018 opnar me for prøvesong for alle kvinnelege stemmegrupper! Vokal Vivo er eit kor med høgt innlæringstempo og ambisjonsnivå, og notekunnskap og korerfaring er ønskeleg. Me er også eit sosialt kor som legg vekt på å ha det hyggeleg saman. Informasjon om øvingstid og meir, finn du her

Ta kontakt med styret på vokalvivo@gmail.com for meir informasjon, og for å avtale tidspunkt. 

Marthe Wang som gjesteartist

Fabelaktige Marthe Wang skal gjeste konserten vår, Så vakkert jeg kan vil jeg synge for deg, 30. september 2018.

Marthe Wang har på kort tid blitt artisten alle snakkar om. Musikken har blitt skildra som ei perfekt blanding av popperler med jazzvendingar, medan andre meiner ho er i ferd med å bli heile Noregs favorittartist! Sjekk ut musikken hennar her

 

Vi gler oss veldig til å høyre Marthe på konserten, og det bør du også gjere :) Hugs å kjøpe billettar på førehand

Så vakkert jeg kan vil jeg synge for deg – haustkonsert 30. september

Vi gler oss over å kunne invitere til haustkonserten "Så vakkert jeg kan vil jeg synge for deg" 30. september 2018 i Marmorsalen på Sentralen. Her skal vi framføre musikalske perler med tekstar frå norske lyrikarar, mellom andre Halldis Moren Vesaas, Arne Garborg og Erik Bye og Ole Paus. Sistnemnde sitt dikt, som også er konsertens tittel, er tonesett for damekor av komponisten Joachim Knoph, og blir urframført på konserten. 

I tillegg bidrar ein dyktig, frisk gjesteartist som vi avslører 30. juli. 

Billettar kan du kjøpe her. Følg gjerne med på Facebook-hendinga også. 

Kafékonsertane i juni

I juni 2018 heldt Vokal Vivo to kafékonsertar på to utestader i Oslo, Sosialen bar og bistro i Møllergata og Nazar café-bar på Sagene samfunnshus. Tusen takk for at me fekk vere der, og takk til alle som kom på konsertane. 

Song ved grava til Ivar Aasen 17. mai 2018

I år, som i fjor, syng Vokal Vivo under kranspålegginga ved grava til Ivar Aasen. Sidan det er 200 år sidan Aasmund Olavsson Vinje blei fødd i år, syng me sjølvsagt også songar av han. Seremonien startar kl. 09.15, og det er Studentmållaget i Oslo som arrangerer. Hjarteleg velkomne!

Konsert med Tonus

Tysdag 13. mars 2018 inviterer Tonus og Vokal Vivo til heilnorsk aften med tekstar av norske tekstforfattarar og lyrikarar. De får høyre tekstar av mellom andre Wildenvey, Vinje Moren Vesaas, Prøysen, Bremnes, Hyllbakk, Hoem, Paus og Garborg arrangert og/eller komponert for damekor av fleire komponistar, mellom andre Knoph, Holm Foosnæs, Sommero, Rasmussen, Ødegaard og Tveit. 

Dørene opnar kl. 19.00, og konserten byrjar 19.30.

Billettar kostar 200 for vaksen, og 100 for student. Kjøp billettar på førehand via link, eller i døra. Vi tar både Vipps og kontantar i døra. 
Velkomne til konsert!

Nytt semester

Hei og godt nyttår!

Det nye semesteret er allerede godt i gang, og vi kan ønske velkommen til tre nye sangere - Linn, Rakel og Sofie. Vi gleder oss til nye musikalske opplevelser i 2018 og annet gøy! 

Julekonsert tirsdag 12. desember 2017

Tusen takk til alle som kom på konserten vår i går! Vi i Vokal Vivo hadde en flott kveld med gode, musikalske opplevelser.

Det er noen vi ønsker å rette en ekstra takk til:

Takk til Ingunn og Tito for et flott samarbeid!
Takk til Blomsterenga for fine blomster!
Takk til Vålerenga kirke for flott lokale!
Takk til alle som hjelper til under arrangementet!
Takk til Marianne!

Mathilde og Julenissen

Skal du sjå "Ekspedisjon Knerten" i jula, ser du kanskje filmen "Mathilde og Julenissen" au. Då høyrer du eit kor som syng vakker julemusikk i bakgrunnen - og det koret er oss! Filmen blir vist som førfilm på fleire kinoar rundt i landet: SF kino i Moss, Sarpsborg, Sandvika, Lillestrøm, Skien, 

Ski, Sotra, Fredrikstad kino og Symra på Lambertseter. 

Høst

Da er høstsemesteret gått i gang. Vokal Vivo har fått inn hele 10 nye sangere denne høsten. Vi gleder oss til større og mindre arrangementer utover høsten og vinteren, men kanskje litt ekstra til julekonserten vår 12. desember 2017 kl. 19.00 i Vålerenga kirke. Billetter kan forhåndskjøpes her: https://tikkio.com/tickets/3742-julekonsert-med-vokal-vivo. 

Ønsker du å følge oss mer hyppig, anbefaler vi deg å sjekke oss ut på Facebook og Instragram!

TAKK

Igjen vil vi gjerne takke til alle som kom på konserten tirsdag 13. juni 2017 på Skaperverket. Flere bilder fra arrangementer kan du finne under fanen media eller gå inn på facebook-siden vår!

Foto: Glenn Karlsen

Kulturkafé på Skaperverket

Tirsdag 13. juni 2017 kl. 19.00 synger vi på Skaperverket kafé på Sagene. Det blir en liten minikonsert på 30 minutter, med noe kjent repertoar og noe helt nytt! Håper vi ser deg der!

17. mai 2017

Takk for at vi fikk synge på graven til selveste Ivar Aasen!
God 17. mai!

TAKK

Tusen takk til alle som kom på konsert vår på søndag! Og en ekstra stor takk til vår dirigent Marianne Husby Berg og musikerne Ante Skaug og Marcus André Berg.

Velkommen til vårkonsert med Vokal Vivo i Vålerengen kirke!


Vi inviterer til en stemningsfull konsert med variert program. Det vil blant annet bli fremført verker av Ola Gjeilo, Frode Fjellheim og norske folketoner. Med oss vil vi også ha gjestemusikere.

Dirigent: Marianne Husby Berg

Vi åpner dørene kl 17.30. Konsertstart er kl. 18.00.
Billetter: Informasjon kommer snarest

Prøvesang og åpen øvelse

Vokal Vivo inviterer til åpen øvelse 10. og 17. januar 2017 i forbindelse med at vi søker sopraner og 1. alt til fast medlemskap fra januar 2017. Bør ha kjennskap til noter, og tidligere korerfaring er et pluss.

Prøvesang: 10. og 17. januar

Er du den vi leter etter? :)


Ta kontakt med Aurora på 99 53 96 67 // vokalvivo@gmail.com

TAKK

Vi vil gjerne benytte anledningen til å takke alle som var med på konserten vår, både publikummere og medvirkende.

En ekstra takk til vår dirigent Marianne Husby Berg og alle solister.

For tiden øver vi nå til julekonsert, og tirsdag 14. november 2016 hadde vi besøk av sangpedagogen Maria Berglund, som hadde mange gode tips å komme med. Maria har en mastergrad i klassisk utøvende sang, i tillegg til har hun fordypet seg i sang og stemmeteknikk. Om du ønsker å vite mer om Maria bør du klikke deg inn på hjemmesiden hennes ;)

Julekonsert

Velkommen til julekonsert med Vokal Vivo i Vålerengen kirke!


Vi inviterer til en stemningsfull konsert med variert program. Vi synger kjente og kjære julesanger i fine arrangementer og stykker av blant anner Andre Arnesen, Jeff Ens og Eriks Esenvalds.

Med oss på orgel har vi Marcus Berg.

Dirigent: Marianne Husby Berg


Billetter: 200/150
Billetter kjøpes i døra, vi tar både Vipps og kontant.

Fotografering

På tirsdagens øvelse hadde vi besøk av Silje Måseide som tok bilder av oss. Silje er for tiden i mammapermisjon, og vi gleder oss til å synge med deg igjen! 

Sjekk ut Siljes Facebook-side: https://www.facebook.com/Siljeknips 

Oppdrag

Fredag 30. september 2016 hadde vi vårt første private oppdrag! Vi var leid inn som overraskelsesunderholdning for jubilanten. Vellykket overraskelse med tårer og smil.

Trenger du underholdning til ditt arrangement, kontakt oss på vokalvivo@gmail.com

Elvelangs 22. september 2016

Torsdag 22. september 2016 deltok Vokal Vivo på Elvelangs i et samarbeidsprosjekt med studenter fra Arkitekthøgskolen i Oslo. Vi vil gjerne takke Arkitekthøgskolen for samarbeidet. På vår Facebookside kan du se en video fra da vi filmet live fra Elvelangs!

Øvelse til Elvelangs

Vi gleder oss til å synge på Elvelangs førstkommende tirsdag, 22. september 2016, fra kl. 21.30 og utover.

Vi søker sopraner, er du den vi leter etter?

Vokal Vivo søker sopraner til fast medlemskap fra og med 1. oktober. Bør ha kjennskap til noter, og tidligere korerfaring er et pluss.

Prøvesang: 27. september 2016

Har du spørsmål? Ta kontakt med Aurora på 99 53 96 67 // vokalvivo@gmail.com

Please reload

© 2019 by Vokal Vivo

  • Instagram - Black Circle
  • Facebook - Black Circle
  • Google+ - Black Circle