top of page
vokal vivo operataket-4320-2.jpg

OM vokal vivo

Kvinnekoret Vokal Vivo ble grunnlagt av dirigent Marianne Husby Berg og stiftet høsten 2016. 

Vi har som ambisjon å være blant de ledende kvinnekorene i Norge. Vi skal skape gode musikalske opplevelser og være en tydelig formidler av ny og tradisjonell kormusikk. Vokal Vivo skal skape musikalsk utvikling for sine medlemmer. 

 

Vokal Vivo er en pådriver for at det blir komponert ny musikk for damekor. Vi har gjort urfremførelser av flere verk og arrangementer. Joachim Knoph, Ingunn Solem og Uno Vesje er blant de som har komponert og arrangert musikk til oss. 

 

Koret arbeider kontinuerlig med å planlegge nye konserter og prosjekter. Vi har arrangert flere egne temakonserter og julekonserter. Vokal Vivo har samarbeidet med flere profilerte musikere som Marcus Andrè Berg, Ellen Andrea Wang, Emilie Lidsheim og Uno Vesje. Vi har deltatt på Kulturnatt, Musikkfest Oslo og lokale arrangement i vårt nabolag på Vålerenga. Vi har gjort musikk til kortfilm og til musikkvideo. I oktober 2019 deltok vi i NM for kor og sikret andreplass i klassen Damekor A. I september 2022 ble Vokal Vivo sine første egne innspillinger av musikk for damekor utgitt, i form av fire EP-er.

Vi øver hver tirsdag i Vålerenga kirke.

bottom of page